دوستان یک چیزی خیلی ذهن من رو مشغول به خودش کرده ......
اونم اینه که واقا قوی ترین نژاد سگ در دنیا چیه....؟
مثلا : کنگال,قفقازی,سرابی, و یا غیره.....
| آخرين ارسالات انجمنها | |

دوستان یک چیزی خیلی ذهن من رو مشغول به خودش کرده ......
اونم اینه که واقا قوی ترین نژاد سگ در دنیا چیه....؟
مثلا : کنگال,قفقازی,سرابی, و یا غیره.....

با سلام هر سه سگی که گفتی از یه خونن. مسلما سگ های مناطق مرتفع از دریا سگ های قوی هستن.من خودم یه سگ قفقازی داشتم که با هر سگی جنگ نمینداختم ولی با یکی دوتا سگ سرابی جنگ کرد که هر دوتا شون رو زمین زد ولی شاید تو سگ های سرابی سگی های باشن که اونو بزنن. سگ من چندین بار جنگ کرد که بیشترشو برد و با هر سگی گلاویز نمیشد عکسش رو گزاشتم eralim اسمش بود .حیف که شکار بانا با تیر زدنش.

سگت میکس چه نژادی بود اونی که مرده رو میگم
علی جان بازم شرمندم که عکس نگرفتم راستش خیلی گرفتارم. و در مورد سوالت نمیشه گفت کدوم قویتره چون یه سگ از یه نژادی پیدا میشه که خیلی از سگها رو از همه نژاد میزنه. اما از نژادهایی که نام بردی کانگال یا سرابی صاف بیشتر وقتا پیروز میدانن. البته پیت بول هم سگ قوییه ولی امسال تو سراب چندتا باخت داده. توسا سگ ژاپنی هم خیلی از سزابی هارو زده اما از یه سرابی هم باخته. از قدیم گفتن دست بالای دست بسیاره. گیر نده کدوم قویتره ببین کدوم به دلت میشینه برای دل خودت سگ نگهدار نه حرف مردم. البته علی جان ببخشید این حرف زدم.

سلام رضا جان خواهش میکنم شما سرور مایید
یک چیزی گفتی خندم گرفت .... اخه پیت بول که زور نداره این خارجیا حرف زیاد میزنن..... من فیلمای جنگشو زیاد دارم اصلا سگه زیاد قوی نیست ... سرابی میخورتش.
حتی سگهای گله ی کوچیک و میکس ما هم میتونن بزننش من اینو قبلا گفتم.... البته دیگه نه اونقدر ضعیف مثلا یک سگه گله ی خوب با قد 70
البته نامردی نکنم توی وزن خودش و حتی 10 کیلو بالاتر بیرقیبه..... چون نسبت به جستش خیلی زور داره مارمولک....
رضا جان ببخشید اگه جسارت کردم .... یک وقت بخاطر حرف بالا از دستم ناراحت نشی.....من مخلص شما هم هستم .

رضا جان ولی حرفت رو کاملا قبول دارم مثلا از نژادای بزرگ مثل سرابی کنگال قفقازی افغانی و نژاد بیابان ما و ... که خیلی گنده هستند و خیلی قوی هر کدوم که رسیدگیه بالا بهش بشه میشه یک سگه فوق العاده ..... و ممکنه بقیه نژاد هارو بزنه .... مثل قهرمانان ورزشی که هر کدوم تمرین و رسیدگیه بیشتری در یک سال بهش بشه قهرمان میشه و ممکنه سال بعد از همونی که زدتش بخوره..... ولی فکر کنم اینا از لحاظ قدرت نژادی توی یک رده قرار دارند و به قول شما باید ببینیم با کدوم حال میکنیم ....
من خودم از نژاد قفقازی خیلی خوشم اومد چون اندام تو پری داره و خیلی گنده میزنه ولی اخر سرابی و قدره جانی و بیابان حتی کنگال جای خود دارند و هیچ نژادی رو با اینا عوض نمیکنم .....
کاملا درسته. من وقتی روزنامه یا اخبار یا فیلمهای خارجی میخونم میفهمم اونا چقدر عشق بازن چون از سگشون به جز محبت چیز دیگه ای نمیخوان به جز معدود افراد. به یه سگ که 1 ریال هم نمیرزه به قدری انس میگیرن و برای مرگش گریه میکنن که برای باباشون نکردن!!! برای همینه که اونجا نژادهای سگ متنوع تره و انتخاب طبیعی توسط انسانها صورت نمیگیره. یه فرهنگ خوب دیگه ای که دارن هم کنل هایی کار تولید مثل تخصصی انجام میدن هم خود مردم نژاد سگها رو خالص نگه میدارن. مثله ایران!!1 که من میخام سراب و کانگال و جفت کنم!!
درود بر دوستان
آقا رضا چرا راه دور بری - من کسی رو مشناختم در تهران حدودا 10 سال پیش فوت کرد. درحالی که نزدیکانش در حال دعوا سر ارث بودن یا خود نمایی در مراسم ختم ...
همه دیدن سگش سر جنازش روز اول که جنازه خونه بود گریه می کرد...
روز سوم هم سگش از غصه مرد...
دوستان به نظر من سگ هم مثل بقيه حيوانات هر نژادي يك خصو صيت داره و براي همين سگ ها در نژاد هاي مختلف بعضا بر يكديگر چيره مي شوند چون هر نژادي يك نقطه ضعف داره مثلا يك نژاد فك قوي و پوست و جثه ضعيف داره و يكي فرز تر و به اين راحتي ها سگ هاي ديگر نمي تونن بگيرنش و كلا با اين اوصاف نمي شه گفت كدام قوي تره مگر اينكه تركيب كنيم كه معلوم نيست چي از آب در بياد
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)