دوستم یه دوبرمن 6 یا 7 ماهه داره ولی سگ آرومیه فقط اگه صاحبش باشه پارس میکنه دیگه هیچی کمک کنید گیر بشه چون سنش کمه و جای کار داره
| آخرين ارسالات انجمنها | |
دوستم یه دوبرمن 6 یا 7 ماهه داره ولی سگ آرومیه فقط اگه صاحبش باشه پارس میکنه دیگه هیچی کمک کنید گیر بشه چون سنش کمه و جای کار داره
بهارک خانوم این روش خود من بود . و در ضمن من که نگفتم با این روش سگ فرمان بگیر را میفهمه. من گفتم که بااین روش خوی وحشی بودنش را بدست میاره یعنی سگ رو از آروم بودن در میاره . در ضمن خیلی راهها برای وحشی کردن یک سگ هست . در ضمن میدانم که جیگر حتی منجر به انگل میشه و یااینکه چه مسئولیتی صاحب یک سگ داره وقتی سگش کسی را گاز بگیره . چون خودم دانشجوی ترم آخر حقوق هستم.
باتشکر.
ویرایش توسط baharak : 02-11-2011 در ساعت 03:39
دوست خویم یکم اطلاعات راجب سگش بدید لطفا.
1)عکس از سگ
2)محل نگهبانی
3)رابطه با صاحبش چطوره؟
4)اخلاق سگ
5)آیا همراه با سگهای دیگه هست؟
6)با چند نفر در ارتباط هست(کی بش غذا میده)
و...
معمولا سگها خوی محافظت رو در خودشون دارند و شما اگر کمی صبر کنید این خوی رو در سگتون کشف میکنید
با سپاس از جناب معتمدی عزیز
عکس از سگ من در تاپیک ویلیام سگ من در شاخه معرفی سگ شما قرار داره و اینجا هم یه عکس مبزارم
محل نگهبانی حیاط منزل ویلایی هست
رابطه عاطفی بسیار قوی با سگم دارم و منو آلفا میدونه یعنی کاملا مطیعه
الان 11 ماهست و بسیار روحیه جنگنده و شجاعی داره
تنها سگ موجود در منزل است
2 نفر ساکنین منزل فقط غذا بهش میدیم بطور ثابت
الان مدتی است که اکثرا آزاد هست و اتاقکی توی زیرزمین داره که اونجا میخوابه و به محض سر و صدا سریعا میاد بالا و واکنش نشون میده
با سپاس
اساتید عزیز و دوستان مهربان
منتظر تمرین بعد از پارچه هستم . این تمرینو بخوبی انجام میده
با سپاس
baharak (02-12-2011)
اساتید ادامه آموزش را عنایت بفرمایند تا بهره مند شویم
با سپاس
احسنت الحق که خوب آموزش می دی امیر حسین خان هی چی که من تو چندین سال یاد گرفتم ی جا اینجا نوشتی خیلی خوبه.مهدی جان می تونی تو تغذیه اش از خون مرغ یا بره هم استفاده کنین البته واسه ما دوبرمن جایی تو دام داری نداره چون در اصطلاح بهش میگن گوسفند گیر در منطقه ما سگ گوسفند گیر تنها وتنها سرانجامش مرگ جریان اینجوریه که اگر سگی به گوسفندی حمله کنه!همه سگا بهش حمله می کنن و تا می تونن می جونش (گازش می گیرن) بعد هم صاحبش با ی تیر می کشتش.به همین دلیل از نمونه سگی که مخلوطی از سرابی و قدرجونی هست استفاده می کنن از تولگی می آرنش تا در کنار مادر خودش یا بقیه سگا قشنگ یاد بگیره چطوری رفتار کنه.

جناب مرال این مطلبی که دیدید مربوط به آقای قاسمی نبود و این روشها کاملا کهنه و قدیمی و غیر علمی بودند.
اینکه نوشیتد برای تغذیه سگ از خون استفاده بشه طبق کدام منبع علمی است و برای چه چنین توصیهای میشه؟
همیشه راهی هست. یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت.
فقط تجربه دوست عزیز.در بشتر موارد(اما من نگفتم که فقط به این کار بسنده نمایند بلکه در صورت تمایل و تایید بقیه رفقا در انجمن این کار رو امتحان کنند)در قدیمی بودن و علمی نبودن این کار بی تردید حق با شماست.

در این انجمن روشهای قدیمی منسوخ شده و کسی از اون روشها استفاده نمیکنه و به کسی هم توصیه نمیشه.
پس لطفا شما هم از این روشهای جدید استفاده کنید و به یادآوری روشهای قدیمی هم اشاره نکنید.
با سپاس از توجه شما.
همیشه راهی هست. یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت.
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 1 مهمان ها)