آخرين ارسالات انجمنها

صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 32
    -
    سپاس ها
    53
    سپاس شده 97 در 65 پست

پیش فرض سگ افشاری = سگ کرد

امروز همکارم برا گرفتن مجوز کنل رفته بود جهاد کشاورزی فارس، جالب بود که جهاد کشاورزی یک کار تحقیقی انجام داده بوده قبلا و توی این تحقیق منشا سگ کرد منطقه افشار و پشت کوه کردستان ذکر شده و سگ کرد را سگ افشاری نامگذاری کرده بودن.
    قبلا از توانائی هم شنیده بودم که توی کردستان هم به سگ کرد سگ افشاری گفته میشه.
    متاسفانه اصل تحقیق توی فارس موجود نبود.
    به نظرم اگر تحقیق بیشتری رو این زمینه انجام بشه بد نیست.

2. کاربر روبرو از پست مفید ---- سپاس کرده است .

poriakh (12-28-2011)

سپاس ها
    279
    سپاس شده 925 در 393 پست

اقای نور بخش افشار نام قوم ترک زبان هستش در شمال شرق ایران که امروزه هم در بجنورد - و شمال غرب و ترکیه زندگی می کنند و که نادر شاه افشار هم از ان ایل بوده به جنوب ادر بایجان غربی هم مرکز افشار ها تکاب و شاهین ذز و خود ارومیه هستش . به نظر من سگ کردی رو بادید کردی گفت تا منشا نزاد مشخص بشه .افشاری کاملا غلط هستش

نظرم اینکه تحقیق اقایون کاملا غلط هستش . شما بهشون بگین

-
    سپاس ها
    53
    سپاس شده 97 در 65 پست

شما عکسی از سگ افشاری دارید؟
    دوستان دیگه عکس و مشخصاتی از سگ افشاری دارند؟

-
    سپاس ها
    53
    سپاس شده 97 در 65 پست

شما عکسی از سگ افشاری دارید؟
    دوستان دیگه عکس و مشخصاتی از سگ افشاری دارند؟

Moderator
    سپاس ها
    99
    سپاس شده 377 در 92 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط noorbakhsh نمایش پست ها
    امروز همکارم برا گرفتن مجوز کنل رفته بود جهاد کشاورزی فارس، جالب بود که جهاد کشاورزی یک کار تحقیقی انجام داده بوده قبلا و توی این تحقیق منشا سگ کرد منطقه افشار و پشت کوه کردستان ذکر شده و سگ کرد را سگ افشاری نامگذاری کرده بودن.
    قبلا از توانائی هم شنیده بودم که توی کردستان هم به سگ کرد سگ افشاری گفته میشه.
    متاسفانه اصل تحقیق توی فارس موجود نبود.
    به نظرم اگر تحقیق بیشتری رو این زمینه انجام بشه بد نیست.
    به نظر من هم نباید به این صورت باشه ولی شباهتهایی بین اکثر سگها هست که بعضی اوقات در شناختن نژاد ادمو دچار مشکل میکنه کلا بیشتر سگهای ایرانی شباهتهایی با همدیگه دارن من خودم در منطقه خودمون سگهایی دیدم که انواع اقسام نامها در این انجمن براشون گذاشتن و یا سگهایی که هیچ نامی نمیشه براشون پیدا کرد

-
    سپاس ها
    53
    سپاس شده 97 در 65 پست

توی سگهای ایرانی انجمن یه قسمت به نام سگ افشاری داریم ولی تا حالا از دوستان عکسی از سگ افشاری اونجا نگذاشته، ...

تاپیک سگ افشاری بر اساس کدام منبع ایجاد شده؟
    کسی از دوستان عکس یا اطلاعی از سگ افشاری داره؟

سپاس ها
    73
    سپاس شده 545 در 328 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alper نمایش پست ها
    اقای نور بخش افشار نام قوم ترک زبان هستش در شمال شرق ایران که امروزه هم در بجنورد - و شمال غرب و ترکیه زندگی می کنند و که نادر شاه افشار هم از ان ایل بوده به جنوب ادر بایجان غربی هم مرکز افشار ها تکاب و شاهین ذز و خود ارومیه هستش . به نظر من سگ کردی رو بادید کردی گفت تا منشا نزاد مشخص بشه .افشاری کاملا غلط هستش
    نظرم اینکه تحقیق اقایون کاملا غلط هستش . شما بهشون بگین
    در بسیاری از مناطق ایران تشابه نام وجود دارد مثل نام عباس آباد که یکی از متداول ترین اسامی مکان در ایران است. آیا گوسفند افشاری که از مطرح ترین نژاد های دام کشور است و رنگ قهوه ای مشخصه آن است مربوط به نواحی ترک نشین زنجان است. من شخصا اسم افشاری را ترجیح می دهم.

سپاس ها
    73
    سپاس شده 545 در 328 پست

راستی منبع یادم رفت.

مرکز اصلاح نژاد دام کشور
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

گوسفند افشاری

پراکنش:گوسفند افشاري در وسعتي قريب به 20000 كيلومتر مربع در بين استان زنجان و قسمتي از استانهاي آذربايجان‌غربي و آذربايجان شرقي و كردستان پراكنده است.
    جمعيت:بالغ بر يك ميليون رأس مي‌باشد.
    رنگ:رنگ غالب در گوسفندان بالغ قهوه‌اي متمايل به قرمز يكدست،بدون لكه با دامنه تغييرات از قهوه‌اي روشن تا قهوه‌اي تيره متمايل به سياه مي‌باشد و رنگ بدن بره‌ها در بدو تولد قهوه‌اي متمايل به سياه بوده و به تدريج با افزايش ‌سن رنگ بدن روشن‌تر مي‌گردد.
    خصوصيات ظاهری:گوشها معمولا به صورت افتاده و بزرگ بوده،ليكن گوسفند افشاري نيم گوش و بدون گوش نيز ديده مي‌شود.قوچ و ميش هر دو فاقد شاخ مي‌باشند.روي بيني در قوچها اكثرأ انحنا وجود دارد و در ميشها صاف يا داراي انحناي كمي است‌. گردن در ميشها دراز بوده و در قوچها قوي و ضخيم مي‌باشد.دنبه در گوسفند افشاري دو لپي بوده و به صورت سفره‌اي و پهن مي‌باشد.گوسفند افشاري جزو گوسفندان سنگين ‌دنبه كشور محسوب مي‌گردد.دنبه در اين حيوان معمولا داراي شيب خاصي است كه از ناحيه كمر حيوان شروع‌ مي‌شود و حالت افتادگي را به دنبه مي‌دهد.
    دنبالچه داراي پشم،بدون ذخيره چربي بوده و برجستگي دنبالچه از نماي جانبي چندان قابل مشاهده نيست‌.دنبالچه ممكن است گاهي درازتر از دنبه باشد.گوسفند افشاري جزو گوسفندان بلند قد محسوب مي‌گردد و بيومتريهاي انجام شده نشان مي‌دهد كه ارتفاع كمر دراين حيوان قدري بلندتر از ارتفاع جدوگاه مي‌باشد و دست و پا از ظرافت خاصي برخوردار است كه حيوان را قادر به ‌راه پيمايي در كوهستان و مناطق سنگلاخي مي‌نمايد. سطح پشت،گردن،دنبه و دنبالچه در اين حيوان غالبأ پوشيده از پشم بوده،ليكن زير گردن،زير شكم،دست و پاو صورت فاقد پشم است و از موهاي زبري كه رنگ آنها تيره‌تر از رنگ پشم حيوان است پوشيده شده است‌.از نظر كميت و كيفيت پشم در مقايسه با ساير گوسفندان بومي استان،متفاوت و از نظر ظرافت الياف با گوسفندان مغاني، قزل و بختياري مشابه بوده و داراي پشم ضخيمي مي‌باشد كه در صنعت قالي بافي استان زنجان از آن استفاده مي‌كنند.
    خصوصيات توليدی:
    ميانگين وزن تولد بره نر4.35 كيلوگرم
    ميانگين وزن تولد بره ماده 4 كيلوگرم
    ميانگين وزن پايان شيرخوارگي بره نر 29.5 كيلوگرم
    ميانگين وزن پايان شيرخوارگي بره ماده 26.5 كيلوگرم
    ميانگين وزن شش ماهگي بره نر41.24 كيلوگرم
    ميانگين وزن شش ماهگي بره ماده 38.7 كيلوگرم
    ميانگين وزن پشم سالانه توليدي در بره نر641 گرم
    ميانگين وزن پشم بره سالانه توليدي در ماده478 گرم

خصوصيات ژنتيکی:
    1- سرعت رشد بالاي اين نژاد بطوريكه جزء اولين گروه گوسفندان گوشتي كشور و هم رديف گوسفندان بختياري، ماكويي و مغاني قرار گرفتهاست‌.
    2- توليد شير خوب و پرچرب اين گوسفند كه باعث‌شده است جزء گوسفندان دو منظوره گوشتي - شيري قرار بگيرد.
    3- سازگاري و عادت پذيري آن با شرايط آب و هوايي مناطق سردسير.
    4- قدرت راه پيمايي و كوه پيمايي خوب اين نژاد بطوريكه قادر است فاصله 100 كيلو متري بين ييلاق و قشلاق رابه راحتي طي نمايد.
    5- بالا بودن نسبي دو قلو زايي اين نژاد نسبت به ساير نژادهاي گوسفند استان زنجان و كشور
    6- مقاومت گوسفند افشاري در مقابل امراض انگلي داخلي و خارجي
    7- بالا بودن ضريب تبديل و داشتن بازده اقتصادي مطلوب

-
    سپاس ها
    53
    سپاس شده 97 در 65 پست

دوستان محترم انجمن من اصرار خاصی برا جا انداختن اسم افشاری ندارم، وقتی از کردستان برگشتم سگ کرد آقای توانائی را به عنوان یک سگ افشاری ادم خور در انجمن معرفی کردم چون در سنندج به این نوع از سگ که قصعا مشخصات سگ کرد را هم داره سگ افشاری می گویند.
    فکر نمی کنم از اعضای انجمن کسی کرد باشه، ما به سگی کرد می گیم که کردها( اونهائی که من دیدم) بهش می گن افشاری
    باز هم از دوستان خواهش می کنم اگر کسی عکس، مطلب و یا اطلاعاتی از سگ افشاری داره توی انجمن بگذاره

سپاس ها
    279
    سپاس شده 925 در 393 پست

افشار ها از قدیم قوم دامپرور بوده و امروزه هم هستند که گوسفند افشاری - بز افشاری و من اسب افشار هم شنیدم که در خراسان شمالی پراکنده هستند و جنوب ادربایجان غربی که قالی افشار تکاب در دنیا معروفه فکر کنم چون جنوب ادربایجان غربی با شمال استان کردستان همسایه می باشد . سگهای ان منطقه به افشاری معروف گردیده. مثل اینکه بگیم جرمن شپرد = سگ گله ی بلزیک البته کلا سگهای منطقه همشون شبیه هم هستند

12. کاربر روبرو از پست مفید alper سپاس کرده است .

1385 (03-20-2011)

صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)