سلام دوستان
این دو نژاد رو حتما باهاشون آشنایی دارید
اگر قرار باشه فقط از این دو نژاد یکی رو برای نگهداری انتخاب کنید کدومه؟؟؟؟؟
هم از نظر نگهبانی و آدم گیری و هم از نظر قدرت و مبارزه..
نظر شخصی خوده من pitbull هستش چون برای خودش یک (ارتش یک نفرست)
| آخرين ارسالات انجمنها | |
سلام دوستان
این دو نژاد رو حتما باهاشون آشنایی دارید
اگر قرار باشه فقط از این دو نژاد یکی رو برای نگهداری انتخاب کنید کدومه؟؟؟؟؟
هم از نظر نگهبانی و آدم گیری و هم از نظر قدرت و مبارزه..
نظر شخصی خوده من pitbull هستش چون برای خودش یک (ارتش یک نفرست)
من میگم کانگال
پیت بول در رده ی دوم هم از نظر جنگ یا قدرت نیست
یه مدت اینجا باشی نظرت عوض میشه
منم میگم کنگال
اگه اون ارتش
کنگال یه لشکره
از نظر جثه اصلا جور نیستن .100% گانگال شک نکنید پیت بولم خارجی ها غول کردن
دوست عزیز اگر پیت بول اصیل پیدا کردی بلافاصله بگیر و شک نکن . این رو من نمی گم از روی تحقیقات FCI می گم . اما توجهت می دم به پیت بولهای ایرانی که هیچکدوم پیت بول نیستن . دلیلش هم میدونی چیه ؟ اینه که از لحاظ ظاهری دو نژاد american staffordshire terrier و american pitbull terreier خیلی شبیه هم هستن اما از لحاظ خصوصیات اخلاقی کاملا با هم متفاوت و بدلیل قیمت کمتر واردکننده ها سالهاست که با تولید مثل این نژاد به جای پیت بول به خلق الله غالب می کنن . ما متاسفانه یه کم تعصباتمون زیاده و این طبیعیه در حالیکه کارشناسان breed خارجی روی خصوصیات تک تک سگها و حتی قدرت فک اونها هم کار و آزمایش می کنن . چطور میشه آنها سگها رو پس از آزمایش فراوان رده بندی کنن و از همه دنیا نژادهای مختلف رو بیارن و تستهای مختلف داشته باشن و در مجلات معتبر بگن رتبه بندی سگ هارو و ما اونوقت اینجا بگیم مثلا اینها اصلا جلوی سرابی سوسکن !!! این حکایت همون پیکان 48 هستش که هنوز بعضیها می گن حاضرنیستن با بنز سی کلاس 2011 عوض کنن .
mahmood2816 (07-21-2011)
ولی پیت بول اگه به اندازه ی کانگال بود ....
دیگه هیچی جلو دارش نبود
منم میگم اگر پیت بول جسته کنگالو داشت اونوقت ..............!!1
پیت بول نصبت به جستش خیلی کاملتر ازکنگاله
اگه یه کنگال هم جسته پیت بول بالغ بیارید با هم روبرو کنید اون وقت؟؟؟؟
fci نشسته امریکا و اروپا سگهای اونجارو دیده مثل بره هستند .کاری با ادم ندارن نظر داده بیاد ییلاق سراب و ... ببینه سگ سرابی یا کانگال چندین کیلومتر گرگهارو دنبال می کنه و فراری میده نظر بده این سایتو دوست من حتما ببین KOPEK DOVUSU.COM سایت ترکیه است جنگ پیتبول و کانگال تا دلت بخاده خودشم اصیل و ... پیت بول سگ بی عفلی فقط به بچه ها حمله می کنه سگی که صا حبشو گاز بگیره به اون سگ نمی گن
فراری (01-24-2011)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران خواننده این موضوع : 6فعالیت :(نمایش - خوانندگان)