آخرين ارسالات انجمنها

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

نوشته های وبلاگ
    2
    سپاس ها
    234
    سپاس شده 924 در 431 پست

Thumbs up خطرناکترین نژاد سگ در جهان

حتما همه شما اسم pitbullرو شنیدین؟ اما منظور من خواننده معروف لاتینی نیست بلکه منظور من American Pit bull Terrier یعنی خطرناکترین سگ جهان
    تریر یک خانواده از سگهاست که شاید 100 عضو دارد و در این خانواده شما میتونید یورک شایر تریر رو پیدا کنید که یکی از کوچکترین و نازترین سگای دنیاست و همینطور پیتبول که خشن ترین هست اما طبق تجربه خودم اگه باهاش درست رفتار بشه میتونه کابوس دزدا و رویای صاحبش که میدونه این فقط مال خود خودشه!
    اما پیتبول: یه سگ متوسط با قد 18 تا 22 اینچ و وزن 30-35 پوند که تموم این وزن تقریبا زیادو ماهیچه هاش میگیرن تا بهش قدرت لازم و استقامت جنگهای طولانی رو بدن...پیتبول در ابتدا برای جنگ به وجود آمد مثل خیلی از پسرعموهاش یا برادراش چون اینا همه از نسل انگلیش وایت تریر و انگلیش بولداگ هستن که طرف تریر الان دیگه نیست شده!!! متاسفانه
    هرچند هم خانواده هایی مثل باستن تریر بعدا به قوانین بازی خیانت کردن و سگ خونگی و دستی شدن!
    اما پیتبول قدرت خودش رو نگه داشت و با مزاج تندی که داره تونست سگ ترین سگ دنیا بشه و با قدرت فک400psiبه عنوان قویترین سگ جهان و عامل 25%حمله های سگها به انسان در آمریکا بشه که رتبه اوله و دوم هم مال American Rottweiler خونخوار هست که 16%
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    پیتبول سگ ناگهانی هست و ممکنه در همه شرایط تحت تاثیر قرار بگیره و حمله کنه که این باعث شده توی بعضی از ایالتهای آمریکا صاحبای پیتبول رو بیمه نکنن یا اجازه خروج سگ از خونه بدون دهن بند رو ندن
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    که این هیچی از عشق مردم به این سگ کم نکرده...اما شاید بگین چرا من که اینقد پیتبول دوست دارم سگ خودم که 8 سال داشتمش رو به ایران نیاوردم؟
    دلیلش اینه که حدود50%air linesجهان اجازه نمیدن پیتبول سوار هواپیماشون بشه مثلا BA
    اما پیتبول یه اسم کلیه برای سگای گروه molosser که بزرگن اما 3خطرناکترین این خانواده اینا هستن!
    American Pit bull Terrier

American Staffordshire terrier

Staffordshire bull terrier

در آخر...میدونم که همه ی شما همه اینارو از من بهتر میدونستین اما خواستم منم سهم کوچیکی توی این خانواده ی عاشقای سگ که خیلی هم کم هستن داشته باشم
    از همتون ممنونم!
    تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: jpg 1.jpg (25.3 کیلو بایت, 89 مشاهدات)

2. 7 کاربر از پست مفید Pedram سپاس کرده اند .

bravo (06-26-2011), kasra (09-28-2011), mmmmmmmmmmk (06-25-2011), poriakh (01-05-2012), _leo_ (06-26-2011), امیر ح (06-25-2011), امیرحسین (06-25-2011)

نوشته های وبلاگ
    2
    سپاس ها
    234
    سپاس شده 924 در 431 پست

I hope You Forgive me GIBSON

4. کاربر روبرو از پست مفید Pedram سپاس کرده است .

kasra (09-28-2011)

سپاس ها
    279
    سپاس شده 925 در 393 پست

سگ بی ارزشی هستش سگی که سالانه 100 کودک رو بکشه سگی که صاحبشم ازش بترسه !!! سگ باید حافظ جان انسانها و مال باشه به نظر من اول سگهای امداد نجات وسگهای گله و شکاری بهترین سگها هستند در ضمن پیتبول در مقابل سگهای گله ی ما 0 هم نیست

6. 4 کاربر از پست مفید alper سپاس کرده اند .

bravo (06-26-2011), mmmmmmmmmmk (06-25-2011), هانی (06-25-2011), _leo_ (06-26-2011)

سپاس ها
    19
    سپاس شده 37 در 7 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alper نمایش پست ها
    سگ بی ارزشی هستش سگی که سالانه 100 کودک رو بکشه سگی که صاحبشم ازش بترسه !!! سگ باید حافظ جان انسانها و مال باشه به نظر من اول سگهای امداد نجات وسگهای گله و شکاری بهترین سگها هستند در ضمن پیتبول در مقابل سگهای گله ی ما 0 هم نیست
    بله من هم با نظر دوستمون كاملا موافقم.

8. کاربر روبرو از پست مفید mmmmmmmmmmk سپاس کرده است .

kasra (09-28-2011)

سپاس ها
    36
    سپاس شده 31 در 22 پست

فکر نمیکنم همه محاسن و کارایی یک سگ در درنده بودن ان خلاصه شود.

10. 3 کاربر از پست مفید امیر ح سپاس کرده اند .

kasra (09-28-2011), Pedram (08-10-2011), هانی (06-25-2011)

سپاس ها
    157
    سپاس شده 236 در 131 پست

دوست عزیز ضمن خوش آمدگویی خدمتتون باید عرض کنم که بنده هم با نظرات دوستان موافق هستم پیت بول سگ متعادلی نیست.
    چند وقت پیش به یه زن و شوهر تو آمریکا حمله کرد البته صاحبشون بود که بعد کلی مقاوت و آسیب رسوندن به صورت همسر صاحبش توسط پلیس به ضرب گلوله کشته شد.
    در ضمن شما مطمئنی این سگ قویترین فک رو تو کل سگ ها داره؟
    سگ های هستند مثل سرابی ،قفقازی،کرد،کانگال،ماستیف ها که فکشون اندازه سر پیت بوله من خودم فکر کنم قدرت فک سرابی خیلی بیشتر باشه.
    دوستان آمار دقیقی از قدرت فک سگ ها ندارند؟؟
    تا یادم نرفته دوست عزیز اگر سگی دارید یا داشتید ممنون میشم عکس هاشون رو ببینم..

12. 2 کاربر از پست مفید هانی سپاس کرده اند .

kasra (09-28-2011), امیر ح (06-26-2011)

نوشته های وبلاگ
    7
    سپاس ها
    521
    سپاس شده 930 در 496 پست

دوست گرامی IconTC،

ممنون از این‌که در این انجمن فعالیت می‌کنید. ما در این‌جا یک‌سری قوانین داریم که به شدت به اون‌ها پایبندیم و به اون احترام می‌گذاریم. هرچند شما تازه وارد هستید ولی باید آهسته آهسته به این قوانین احترام بگذارید.

اولین و مهم‌ترین قانون ما ذکر منبع برای اظهارات و تصاویر است. اگر عکسی را از جایی به انجمن می‌آورید یا در مورد عدد و رقم یا موضوعی علمی بحث می‌کنید باید منبع آن را بیان کنید و ضمناً توجه داشته باشید که منبع موثق باشد. قوانین دیگری هم هستند که در آینده به شما منتقل می‌کنیم.

پیروز باشید

14. 2 کاربر از پست مفید آرمان سپاس کرده اند .

kasra (09-28-2011), امیر ح (06-26-2011)

نوشته های وبلاگ
    2
    سپاس ها
    234
    سپاس شده 924 در 431 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط آرمان نمایش پست ها
    دوست گرامی IconTC،

ممنون از این‌که در این انجمن فعالیت می‌کنید. ما در این‌جا یک‌سری قوانین داریم که به شدت به اون‌ها پایبندیم و به اون احترام می‌گذاریم. هرچند شما تازه وارد هستید ولی باید آهسته آهسته به این قوانین احترام بگذارید.

اولین و مهم‌ترین قانون ما ذکر منبع برای اظهارات و تصاویر است. اگر عکسی را از جایی به انجمن می‌آورید یا در مورد عدد و رقم یا موضوعی علمی بحث می‌کنید باید منبع آن را بیان کنید و ضمناً توجه داشته باشید که منبع موثق باشد. قوانین دیگری هم هستند که در آینده به شما منتقل می‌کنیم.
    پیروز باشید
    چشم حتما از این به بعد اما اینایی که نوشتم همه تجربه ی 8سال زندگی با یه پیت بول 78 پاوندی هست که با یه گاز میتونست دستمو بشکنه اما قبول کنین که شکلی که ما به سگ نگاه میکنیم و بهش دستور میگیم و دوستش داریم توی شکل پاسخش به ما اثر میذاره مثلا ما دوبرمن داریم که بقیه سگای گنده مث گریت دین رو میکشه و جای غذا میخوره و دوبی هم داریم که با گربه زندگی میکنه...من با پیت بول بزرگ شدم و از خوبی تا وحشی بودنشو دیدم اما هیچ وقت از عشق دادن به یه سگ حمله ندیدم!
    اما یه نکته...پیت بول خیلی خیلی خیلی قویه و این رو من نمیتونم با چیز دیگه ای مقایسه کنم اما جدای از قوی بودن پیت بولها از فکشون استفاده میکنن و همینطور که گفتم با این فک قوی همه کار میکنه و فقط یه نفرو میشناسه که بهش محبت کنه پس جلوی پیت بول حتی بسته هم نرید

16. 2 کاربر از پست مفید Pedram سپاس کرده اند .

kasra (08-26-2011), poriakh (01-05-2012)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربران خواننده این موضوع : 5

کلمات کلیدی این موضوع