حتما همه شما اسم pitbullرو شنیدین؟ اما منظور من خواننده معروف لاتینی نیست بلکه منظور من American Pit bull Terrier یعنی خطرناکترین سگ جهان
تریر یک خانواده از سگهاست که شاید 100 عضو دارد و در این خانواده شما میتونید یورک شایر تریر رو پیدا کنید که یکی از کوچکترین و نازترین سگای دنیاست و همینطور پیتبول که خشن ترین هست اما طبق تجربه خودم اگه باهاش درست رفتار بشه میتونه کابوس دزدا و رویای صاحبش که میدونه این فقط مال خود خودشه!
اما پیتبول: یه سگ متوسط با قد 18 تا 22 اینچ و وزن 30-35 پوند که تموم این وزن تقریبا زیادو ماهیچه هاش میگیرن تا بهش قدرت لازم و استقامت جنگهای طولانی رو بدن...پیتبول در ابتدا برای جنگ به وجود آمد مثل خیلی از پسرعموهاش یا برادراش چون اینا همه از نسل انگلیش وایت تریر و انگلیش بولداگ هستن که طرف تریر الان دیگه نیست شده!!! متاسفانه
هرچند هم خانواده هایی مثل باستن تریر بعدا به قوانین بازی خیانت کردن و سگ خونگی و دستی شدن!
اما پیتبول قدرت خودش رو نگه داشت و با مزاج تندی که داره تونست سگ ترین سگ دنیا بشه و با قدرت فک400psiبه عنوان قویترین سگ جهان و عامل 25%حمله های سگها به انسان در آمریکا بشه که رتبه اوله و دوم هم مال American Rottweiler خونخوار هست که 16%
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پیتبول سگ ناگهانی هست و ممکنه در همه شرایط تحت تاثیر قرار بگیره و حمله کنه که این باعث شده توی بعضی از ایالتهای آمریکا صاحبای پیتبول رو بیمه نکنن یا اجازه خروج سگ از خونه بدون دهن بند رو ندن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
که این هیچی از عشق مردم به این سگ کم نکرده...اما شاید بگین چرا من که اینقد پیتبول دوست دارم سگ خودم که 8 سال داشتمش رو به ایران نیاوردم؟
دلیلش اینه که حدود50%air linesجهان اجازه نمیدن پیتبول سوار هواپیماشون بشه مثلا BA
اما پیتبول یه اسم کلیه برای سگای گروه molosser که بزرگن اما 3خطرناکترین این خانواده اینا هستن!
American Pit bull Terrier
American Staffordshire terrier
Staffordshire bull terrier
در آخر...میدونم که همه ی شما همه اینارو از من بهتر میدونستین اما خواستم منم سهم کوچیکی توی این خانواده ی عاشقای سگ که خیلی هم کم هستن داشته باشم
از همتون ممنونم!

LinkBack URL
About LinkBacks

/question.png)

و دوبی هم داریم که با گربه زندگی میکنه...من با پیت بول بزرگ شدم و از خوبی تا وحشی بودنشو دیدم اما هیچ وقت از عشق دادن به یه سگ حمله ندیدم!