توله قدرجونی 7 ماهه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
| آخرين ارسالات انجمنها | |
توله قدرجونی 7 ماهه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
alper (01-28-2012), armin121 (01-28-2012), Behrang (01-28-2012), behrouz a (01-27-2012), mahmood2816 (01-27-2012), mosquiller (01-27-2012), vahidtari (01-28-2012), سلطان آسمان (01-28-2012)
fosdجان باید عرض کنم که این سگها به هیچ وجه برای صاحبشون و کسانی رو که میشناسنخطری ندارن ولی برای غریبه ها............مثلا اگه این توله پیشه من باشه و یکی رو سر من داد بزنه اون وقت خدا به دادش برسه اینم عکس خواهرش[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی زیباست
من معتقدم هر منطقه باید حیون نژاد متعلق به منطقه ی خودشو نگه داره دیگه از سراب سگ نبرن مشهد
این قدرجونی واقعا زیباست
سگای بسیار زیبایین .اگه دوستان تو اصفهان یاری کنند یه توله قهدریجونی میگیرم
تو اصفهان سگای قدرجونی خوبی هست خوشحال میشم کمکت کنم
بنده هم خیلی این نژاد رو دوست دارم. راستی یک سئوال آیا سگ قدرجونی شده تا حالا گیرا نباشه؟ یا این که ذاتا خشن و بگیر هستن؟
بله دوست عزیز میشه قدرجونی بگیر نباشه من دیدم ولی کمن بطور مثال دوبرمن در کل سگ خشن و بگیریه اما تا حالا چنتاشو دیدی بگیر نبوده .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کاربران خواننده این موضوع : 78فعالیت :(نمایش - خوانندگان)